Uutiset

Janne Tullila Seinäjoki Areenan uudeksi asiakkuuspäälliköksi


27.10.

Seinäjoki Congress Oy toivottaa 4.10. aloittaneet Seinäjoki Areenan uuden asiakkuuspäällikkön Janne Tullilan (Tradenomi/Amk) tervetulleeksi mukaan toimintaan.  Janne on keskeinen henkilö Areenan neljän hengen tiimissä. Janne vastaa Seinäjoki Areenan asiakkuuksien hallinnasta, myynnistä ja palvelusta.

 

-Olen lähtöisin Seinäjoelta ja asunut ikäni maakunnan alueella. Olen vahvasti kiinni ja sitoutunut Seinäjoen ja koko maakunnan edelleen kehittämiseen tapahtumakaupunkina ja –alueena.

Seinäjoella Janne muistetaan työn puolesta varmastikin parhaiten Hotel Sorsanpesältä, jossa hän toimi vuosia vuoropäällikkönä, sekä ravintolapäällikkönä. Viimeiset kuusi vuotta hän on kuitenkin työskennellyt hotellivastaavana Veljekset Keskisellä, Tuurissa.

 

-Kiva oli palata taas kotikaupunkiin, vaikka hyvin Tuurissakin viihtyi. On ollut hauska huomata, että paljon on vielä tuttuja kasvoja yhteistyökumppanien sekä asiakkaiden parissa. Innolla odotan tulevaa ja koen Areenan vaihtelevan tehtäväkentän ja ilmapiirin sopivan minulle erinomaisesti.

 

-Olen helposti lähestyttävä ja iloinen ihminen, vaikka itse sanonkin. Lähtökohtanani tilojen myymisessä pidän asiakkaan onnistumista. Haluan, että asiakas löytää sopivan tilan omiin tarpeisiinsa ja haluan olla tukena, jotta tilojen vuokraajan tapahtuma sujuu mallikkaasti.

 

-Kokemusta minulle on kertynyt paljon kokousten ja erilaisten tilaisuuksien järjestämisestä. Opittavaa Areenalla löytyy, sillä jokainen tilaisuus ja tapahtuma, on erilainen ja täällä mittakaava aina moninkertaistuu.

 

-Vapaa-aikani puuhaan omien harrastusten, lasten harrastusten ja vaimon kanssa yhdessä omistamamme yrityksen parissa. Jalkapalloa valmennan SJK-junioreissa, itse lähinnä enää lenkkeilen metsässä koiran kanssa, sekä käyn kuntosalilla ja uin. Joukkuelajeihin ei meinaa enää kroppa kestää ja aikatauluttaminenkin on vähän hankalaa.

 

Seinäjoki Areenan tilojen myynnissä riittää tehtävää. Nyt, kun olen tutustunut uuteen työpaikkaani, niin voin sanoa, että Areenassa on erinomaiset tilat, mitä erilaisimpiin tapahtumiin. Olkaa yhteydessä ja katsotaan, kuinka voimme palvella juuri sinun tarpeita tilojen ja palvelun osalta.

 

 

Janne Tullila

asiakkuuspäällikkö

Kirkkokatu 23

60220 Seinäjoki

puh. 050 473 7674

janne.tullila@seinajoki.fi

www.seinajokiareena.fi


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko