Uutiset

Härmän Liikenne: Autoja joka lähtöön


29.04.
Kolme matkustusluokkaa

Härmän Liikenteen autot on jaettu kolmeen eri tasoiseen matkustusluokkaan. Jokainen auto on nimetty eteläpohjalaisen historian, puukkojunkkareiden ja lähialueiden henkilöiden mukaan. Tarinat nimien takaa ja tarkemmat tiedot autoista voit lukea täältä.

 

Basic eli Perinteesesti-tason autoissa on vakiovarusteena jäähdytysilmastointi, wc, radio/cd/dvd-soitin, säädettävät istuimet, turvavyöt ja alkolukko. Perinteesesti-tasoa edustavat esimerkiksi autot nimeltään Isoo-Antti, Pouttulan isäntä ja Hupulaanen. 

 

Premium eli Pramiasti-tason autoissa on Perinteesesti-tason lisäksi kahvin-/vedenkeitin, USB-pistokkeet jokaisella paikalla, 220 v-järjestelmä, WiFi, digi-tv, GPS-navigointi, jääkaappi ja paremmat istuimet, joissa on normaalia enemmän jalkatilaa. Kalustosta muun muuassa Ruma Vallesmannni, Mathilda W sekä Seppä-Jaska ovat Pramiasti-tason autoja.

 

Herraskaanen on Conference-tasoinen kokousbussi. Näissä autoissa on Pramiasti-varusteiden lisäksi erilaisia pöytäryhmiä, erikoiskahvinkeitin ja tarjoilupiste, jääkaappi, lisänäyttöjä sekä ATK-liitäntä bussin järjestelmään, joten esitysten näyttäminen matkan aikana on helppoa. Pramiasti -tason autot on nimetty mahtipontisesti kuten Senaattori, Maaherra ja Kuvernööri. 

 

Kuva Senaattorista, jossa 30 istumapaikkaa.

 

 

Hyvä kyyti, parempi mieli 

"Kokousbusseja olemme käyttäneet usein esimerkiksi Seinäjoelta Ivaloon mentäessä. Olemme todenneet tämän mielekkäämmäksi vaihtoehdoksi kuin lentämisen. Kokousbussissa voimme käyttää todella tehokkaasti hyödyksi koko matka-ajan. "
Pasi Luostarinen, Atrian markkinointijohtaja 

 

 

 

 

Tekstit on julkaistu alunperin Härmän iikenteen Sidosryhmä-lehdessä 2019  

 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko