Uutiset

Harkkarin blogi – Viimeistä vierään


28.04.

Viimeisiä päiviä viedään… Ainakin Seinäjoki Congressin puolella, sillä siirryn heti toukokuun alussa Food Business Summitin ja Visit Seinäjoen puolelle kokopäiväksi avuksi elokuun loppuun asti. Ihan kokonaan, ette minusta kuitenkaan pääse vielä eroon ehei! Tulen tekemään Seinäjoki Congressille satunnaisia töitä sekä vielä yhden isomman projektin, joka on vielä työstettävänä. Sen verran paljastan, että kyseessä saattaa olla tai saattaa olla olematta jonkinlainen video. Haluan vielä kiittää Seinäjoki Congressin myyntipäällikköä Jenniina Palmua tästä mahdollisuudesta ja kaikista kokemuksista, joita olen saanut kokea Congressin alaisuudessa.

 

Taaksepäin on suhteellisen absurdia katsoa sillä minusta tuntuu, siltä kuin olisin aloittanut vasta eilen. Paljon on kuitenkin koettu ja tehty tässä ajassa, joista olen kertonutkin aikaisemmissa blogeissani ja vlogissani.

 

Odotan innolla haasteita ja mahdollisuuksia, joita Food Business Summit ja Visit Seinäjoki tarjoavat minulle, mutta entä sen jälkeen? Mitä tulevaisuus tuo tälle opiskelijalle ja harjoittelijalle elokuun jälkeen? Olen miettinyt tuota kysymystä itsekin, mutta palaan loppujen lopuksi aina samaan lopputulokseen. Minä en tiedä täysin itsekkään ja se on ihan ok. Elämä olisi loppujen lopuksi todella tylsää, jos tietäisimme mitä edessä pitää. Sen verran kuitenkin tiedän, että ensi vuonna tulen valmistumaan Seinäjoen ammattikorkeakoulusta kulttuurituottajaksi. Työelämä koulun jälkeen olisi todella houkuttava ajatus, mutta toisaalta niin olisi myös maisterinopinnot.

 

Nähtäväksi jää mitä tulevaisuus pitää tullessaan ja minne elämä vie, mutta vieköön sanon minä. Pohojalaisella itsepäisyyrellä ja sisulla mennähän etiäpäin.

 

Parhain terveisin
Jesse Mäenpää
Harjoittelija/Opiskelija


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko