Uutiset

Harjoittelijan blogi – Vauhdikas alku


06.02.

Ensimmäinen kuukausi harjoittelussa on pikku hiljaa kulunut ja tässä tätä blogia kirjoittaessani ihmettelinkin, että mitä, miten niin kuukausi on jo kulunut?

 

Harjoittelu sai vauhdikkaan alun jo heti toisena työpäivänä, sillä sain sosiaalisen median kanavat, nettisivut sekä potentiaalisten asiakkaiden etsinnän työtehtävät listalleni. Pian huomasin, että vastuualueeni onkin laajentunut myös Visit Seinäjoen ja Food Business Summitin puolelle. Tämä oli ehdottomasti aivan unelmatilanne minun kohdalleni, sillä pidän haasteista sekä monipuolisesta työstä, jota tämä paikka on minulle tarjonnut. Seinäjoki Congressin myyntipäällikkö Jenniina Palmu on toiminut hyvänä ohjaajana sekä menttorina tälle ehkä hieman yli-innokkaalle harjoittelijalle.

On uskomatonta kuinka lyhyessä ajassa voi oppia ja nähdä näin paljon. Harjoittelu antaa opiskelijalle kieltämättä todella hyvän mahdollisuuden kokea koulussa oppimansa asiat käytännössä. Kouluelämässä turhauttavinta ehkä onkin juuri se, että työnsä jälkeä ei näe kuin numerona. Tämän jälkeen kaikki tehtävät ja työt, joiden tekoon on kulunut ehkä jopa useita viikkoja, vain lojuvat koulun tietokannassa sekä oman työkoneen kansiossa määrittelemättömän ajan. Varsinkin oman työn näkeminen ja se, että tehdystä työstä on ollut hyötyä, on erittäin mahtava kokemus, jota kouluelämässä yhä harvemmin pääsee kokemaan.

 

Mieleenpainuvia kokemuksia on ollut kuukauden varrella paljon, mutta tätä blogia kirjoittaessani ensimmäisenä mieleeni palaa ensimmäinen päivä ja talon tapojen opettelu. Ensimmäistä kertaa ovesta sisään astuessani jännitys oli valtava. Jännitykseni lähti kuitenkin nopeasti päivän mittaan sillä tunsin heti oloni kotoisaksi. Jenniina näytti minulle työpisteeni ja tämän jälkeen menimme tutustumaan Into Seinäjoen työntekijöihin. Tunnelmani ensimmäisellä kahvitauolla oli huojentunut, sillä pahin pelkoni mitä harjoitteluni olisi, oli työnpuute. Ensimmäisenä päivänä kävi heti ilmi, että tulen saamaan vastuuta vaativia tehtäviä.

 

Olen erittäin kiitollinen kaikille luottamuksesta, jota olen harjoittelijana saanut. Toivon, että pystyn ansaitsemaan sen jatkossakin.

 

Terveisin

Jesse Mäenpää
Innokas harjoittelija


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko