Uutiset

Harjoittelijan blogi – Lisää kahvia kiitos!


02.03.

Huhhuh! Kiirettä pitää ja työtä painetaan usean urakan kanssa. Kahvia on varmasti kulunut työpäivän aikana jo enemmän kuin laki sallii. Verratakseni tilannetta Fast And Furious- elokuvasarjaan, niin aina löytyy uusi vaihde lisää. Tällä hetkellä taidetaan mennä jo vaihteessa kaksitoista. Mitä siis olen tehnyt helmi- ja maaliskuun välissä?

 

Seinäjoki Congressilla olemme myyntipäällikkö Jenniina Palmun kanssa työstäneet useaa eri projektia, kuten koirakampanjaa, kuukauden kumppani kampanjaa sekä vielä työn alla olevaa isompaa kampanjaa, jonka nimeä en vielä suostu kertomaan. Pysykäähän siis kuulolla meidän sosiaalisen median kanavilla varsinkin Facebookissa ja Twitterissä niin pysytte ajan tasalla! Meidän uusi esitteemme on lähestulkoon valmis ja en malta odottaa sen saamista ensi viikon aikana. Kaikkein parasta tässä työssä on juuri lopputuloksen näkeminen pitkän uurastuksen jälkeen!

 

Olen myös ollut seurananne Seinäjoki Congressin sosiaalisen median kanavilla, kuten tähänkin asti ja juuri eilen julkaistu Original Sokos Hotel Lakeuden Markku Tulisalon isännän vinkit hyvään kokoukseen oli minun kuvaamani sekä editoimani. Aikaisemmin helmikuulla kuvattu Kuortaneen Urheiluopiston Katja Ranta-Ahon haastattelu Cryo-huoneesta oli myös minun tekemäni. Olen erittäin kiitollinen kaikille siitä, että olen saanut toteuttaa paljon erilaisia projekteja kuten juuri näitä videoita, sillä rakastan videoiden kuvaamista ja varsinkin editointia sekä efektointia.

 

Tällä hetkellä suurin projektini on kuitenkin ollut Visit Seinäjoelle tiedonsyötön ja kuvien muokkauksen parissa. Pakko sanoa, että sivustosta tulee erittäin hieno ja todella kätevä. Sivusto kokoaa kaikki Seinäjoen nähtävyydet, kokemukset, ravintolat, kahvilat, baarit sekä majoitukset yhteen paikkaan. Väitänkin, että jopa seinäjokiset oppivat paljon uutta Seinäjoesta ja sen hyvin erilaisista antimista! Itsekin nyt kolme vuotta Seinäjoella asuneena ällistyin Seinäjoen ravintoloiden ja kahviloiden kirjosta.

 

Food Business Summit- projekti jatkuu myös! Olen tehnyt heidän sivuilleen muun muassa kuvan muokkausta sekä hoitanut akkreditointia. Tulevaisuudessa tehtäväni laajentuvat tämän projektin parissa, jota odotan jo innolla!

Tässähän on työtä kerrakseen, mutta niin sen pitääkin olla!

 

Terveisin Jesse Mäenpää
Harjoittelija


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko