Uutiset

Harjoittelijaksi Seinäjoki Congressille syksyksi 2018?


08.06.

Etsimme harjoittelijaa syksyksi 2018, jos tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta niin laitahan hakemusta meille tulemaan.

 

Työharjoittelija ylläpitää Seinäjoki Congressin sometilejä (Facebook, Instagram, Twitter ja LinkedIn). Harjoittelija etsii myös uusia potentiaalisia tapahtuma-asiakkaita somesta ja kommentoi aktiivisesti Seinäjokeen liittyviä päivityksiä. Somen jatkuva kehittäminen on myös tärkeää, tarkoitus on löytää uusia seuraajia, joita kokous- tapahtuma-asiat kiinnostavat.
Uutiskirjeitä lähetetään parin kuukauden välein. Harjoittelijan tehtävänä on yhdessä myyntipäällikön kanssa suunnitella kunkin kirjeen ajankohtainen sisältö sekä asetella kuvat ja tekstit paikalleen. 
Seinäjoki Congressin sivuille kirjoitetaan viikottain uutisia Seinäjoesta ja kumppanien toiminnasta sekä mielenkiintoisista alaan liittyvistä ilmiöistä. Lisäksi harjoittelija osallistuu muiden juoksevien asioiden hoitoon, kuten erilaisten lomakkeiden tekoon, asiakasrekisterien päivittämiseen, viikkopalavereihin ja yhteydenottoihin. 

Toivoisimme, että Sinulta löytyy jonkinlaista kokemusta kuvanmuokkausohjelmista (esim. PhotoShop). Mikäli hallitset myös niin valokuvaamisen kuin (uutis)juttujen kirjoittamisen niin sitä parempi. Harjoittelusta on mahdollista saada myös palkkaa.

 

Tarjolla on siis erittäin monipuolinen harjoittelu, samanlaista päivää ei varmasti tule.


Haku päättyy, kun löydämme sopivan henkilön.

 

Lisätiedot ja hakemukset

Jenniina Palmu 
puh. 040 779 8809
jenniina.palmu@seinajokicongress.fi

 

Lukaise aikaisempien harjoittelijoidemme mietteitä harjoittelujaksosta.

Sannan viimeisimmät fiilikset harjoittelusta voit lukea tästä.

Jessen mietteitä pääset lukaisemaan tästä ja Virpin fiiliksiä tästä.

 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko