Uutiset

Evento: Täyttä ravia tapahtumiin


14.05.
Raviradat ovat muutakin kuin hevosurheilun huumaa. Ympäri Suomen levittäytynyt raviratojen verkosto tarjoaa moneen mukautuvat sisä- ja ulkotilat mitä erilaisimpien yritys- ja yleisötapahtumien tarpeisiin.

 

Paljon tilaa sisällä ja ulkona
Mitä koronan karaisema tapahtumajärjestäjä edellyttää tapahtumapaikalta? Samaa kuin pandemiakuplastaan kuoriutuva vieraskin – runsaasti tilaa ja roppakaupalla turvallisia elämyksiä. 

– Tämä ja paljon muuta löytyy raviradalta, vakuuttaa pääkaupunkiseudulla toimivan Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä.

 

– Raviradat ovat isoja tilakokonaisuuksia, joiden monipuoliset sisä- ja ulkotilat palvelevat kokouksista kickoffeihin ja maatalousnäyttelyistä rokkikonsertteihin. Aidatulla alueella myös kulunvalvonta ja lipunmyynti on helppo toteuttaa.

Sisätapahtumiin soveltuvat esimerkiksi ratojen täydellisesti varustetut kokous- ja kabinettitilat sekä eri-ilmeiset ravintolat.

 

– Ratojen auditoriomaisissa ravintolakatsomoissa on satoja asiakaspaikkoja. Ne ovat ihanteellisia muun muassa luento- ja koulutustilaisuuksiin sekä ravintolateatterin tai stand upin kaltaiseen viihdeohjelmaan. Gaala-asuunkin ravintolat pukeutuvat käden käänteessä, Häyhä vinkkaa.   

Ulkotilaa raviradoilta löytyy hehtaarikaupalla, ja sen käytössä on rajana vain mielikuvitus.

Suomen Ravikeskukset kartalla. (Evento)

 

– Ratojen keskinurmilla on nähty esimerkiksi messuja, ratsastuskilpailuja, koiranäyttelyitä, autotapahtumia ja festarialueita. Asfaltoitujen piha-alueiden kantavuus riittää raskaan kaluston konenäyttelyihin, ja kivituhkakentätkin kestävät isoja massatapahtumia, Häyhä kertoo.

– Hevosten valjastuskatokset ovat puolestaan valmiiksi katettua ulkotilaa, jota hyödynnetään paljon muun muassa yleisötapahtumien myyntipaikkoina. Raviradalla ti­la­­päisrakentamisen tarve on ylipäänsä poikkeuksellisen vähäistä.

 

Vaikka tilaa on, ei tapahtuman silti tarvitse olla jättimäinen.

– Tiloja ja alueita on monen kokoiseen tarpeeseen. Sitä paitsi isotkin tilat on lohkottavissa pienemmiksi, jolloin tapahtuman tunnelma säilyy.

 

 

Artikkeli on alunperin julkaistu 12.05.2021 Eventossa. Lue juttu kokonaisuudessaan maksutta Evento-lehden sivuilta.


Tutustu myös Seinäjoen Ravikeskuksen sivuihin ja tiloihin. 

 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko