Uutiset

Esteettömät kokoustilat Seinäjoella


24.10.

Suosittelemme erityisesti seuraavia kokous- ja

tapahtumatiloja kun tarvitset esteettömiä ja helppokulkuisia

tiloja Seinäjoella ja lähiseudulla.  

 

Induktiosilmukka mahdollistaa kuulolaitteiden käyttäjien

ja huonokuuloisten osallistumisen tilaisuuksiin ja se on

mahdollista vuokrata, jos sellaista ei ole kokoustilassa valmiina.

 

Seinäjoella induktiosilmukkaa vuokraa esimerkiksi Järjestötalo jäsenyhdistyksilleen.

 

 

Seinäjoki Areena 

Rautatieasemalta vain kilometrin päässä sijaitsevalla Seinäjoki Areenalla on erinomaiset puitteet mini- ja megatapahtuman järjestämiseen. Areenan A-halliin esteettömästä ulko-ovesta on helppo kulkea ja kokoushuoneet, wc:t sekä ravintola- ja kahvilapalvelut ovat samassa tasossa. Pääsisäänkäynti on maatasossa ja hissillä pääsee alempaan hallikerrokseen. Induktiosilmukka löytyy valmiina niin alhaalta Areena-tasolta kuin kokousaulan isoimmasta kokoustilasta.

 

 

Frami 

Kokous- ja kongressikeskus Framilla on monipuoliset ja modernit tilat esteettömän kokouksen järjestämiseen. Frami sijaitsee aivan Seinäjoki Areenan naapurissa, joten matkaa myös Framille tulee vain noin kilometrin verran keskustasta ja rautatieasemalta. Sisäänkäynti on maatasossa ja toisen kerroksen kokoustiloihin pääsee hissillä. Auditoriossa on induktiosilmukka ja myös sinne pääsee helposti pyörätuolilla sekä ala- että ylätasanteelta.

 

 

 

Seinäjokisali 

Seinäjokisali tarjoaa musiikki- ja kokoustilat jopa 410 henkilölle (lisäksi 4 pyörätuolipaikkaa) sekä laadukkaat ravintolapalvelut 100 henkilölle aivan keskustan kupeessa. Yhdistämällä auditorioon aula-ja näyttelytilat saat tyylikkään kokonaisuuden isompaankin tapahtumaan. Seinäjokisalissa on induktiosilmukka ja sinne on esteetön kulku salin etuosasta.

 

 

 

Original Sokos Hotel Lakeus 

Seinäjoen ydinkeskustassa sijaitsevassa Original Sokos Hotel Lakeudessa on erikokoisia kokous- ja juhlatiloja, jotka muuntautuvat tarpeen mukaan. Esteettömyys ja helposti liikkuminen on huomioitu katutason kokoustiloissa sekä ravintolassa. Kokoustiloihin on saatavilla erillisestä hinnasta myös induktiosilmukka. Hotellissa on kaksi virallisesti liikuntaesteisille luokilteltua huonetta.


 

Scandic Seinäjoki 

Myös Scandic sijaitsee aivan Seinäjoen keskustassa ja hotellista löytyyn monipuoliset ja käytännölliset kokoustilat jopa 150 hengen tilaisuuksiin. Kaikki alatason kokoustilat ovat esteettömiä ja hotellissa on oma induktiosilmukka, joka on siirrettävissä tilasta toiseen. Hotellissa on myös liikuntaesteisille soveltuvia huoneita, joista kaksi on virallisen tason invahuoneita.

 

 

 

Hotel Sorsanpesä 

Kaunista Seinäjoen rantamaisemaa pääsee ihailemaa Hotel Sorsanpesällä, jonne on matkaa n. 4 km rautatieasemalta. Uusiin kokoustiloihin Holminhoviin ja Pikkuhoviin pääsee kätevästi maatasosta omasta sisäänkäynnistä, joten ne soveltuvat hyvin myös pyörätuolilla liikkuville. Hotellissa on myös hissi, jos tarvitsee kulkea yläkerran majoitushuoneista alakerran kokoustiloihin.Sorsanpesällä on yksi virallinen invahuone. Hotellilla ei ole omaa induktiosilmukka, mutta se on vuokrattavissa kokoustiloihin erillismaksusta.

 

 

Kuortaneen Urheiluopisto

Seinäjoen naapurissa, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Kuortaneenjärven rannalla, sijaitsee kokouspaikkojen hekmi Kuortaneen urheiluopisto . Urheiluopiston alue tarjoaa toimivat ja kauniit puitteet kokouksille ja tapahtumille. Rantasaunalle ja muihin kokoustiloihin on esteetön kulku ja toisen kerroksen kokoustiloihin pääsee hissillä. Kokoustiloihin on vuokrattavissa induktiosilmukka. Uusien Resort 1 -tason luhtitaloissa (5kpl) alakerran kaikki huoneet ovat invahuoneita.  Huoneita on yhteensä 40 kpl ja ne ovat kaikki kahden hengen huoneita.

 

 

 

 

  

Kuljetuksista Seinäjoella vastaa Härmän liikenne

Härmän liikenne tarjoaa laadukaat kuljetukset kaikenkokoisille ryhmille lähelle ja kauas. Liikuntarajoitteisille ryhmille löytyy useita matalalattiabusseja sekä 2 pikkubussia, joissa on 20 istumapaikkaa tai 16 + 1 invapaikka tai 12 + 3 invapaikkaa.

 

 

 

 

 

Oletko järjestämässä pientä tai suurta tapahtumaa?
Haluaisitko saada kootusti tiedot kokous- ja tapahtumapaikoista? Olemme maksutta apunasi.

Pyydä tarjous

 

 

 

 

Riina Puranen

Harjoittelija

Seinäjoki Congress

 

 

 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko