Uutiset

Erilainen kokouspäivä hakusessa?


17.08.

Aina samalla kaavalla, samassa paikassa ja vielä samoilla tarjoiluilla järjestetyt koulutuspäivät ja palaverit alkavan jossain vaiheessa tympiä. Harmillisen usein tällaisessa tilaisuudessa kärsitään myös osallistujakadosta. Ja vaikka päivän aihe olisikin tärkeä, niin kukaan ei tunnu pysyvän hereillä koska päivän kulku on ”aina se sama”.

 

Kuulostaako yllä kerrottu tilanne tutulta? Jos vastasit kyllä, niin kokeilehan seuraavan kerran jotain muuta. Monien erilaisten tutkimusten mukaan (kokous)tilan ulkoisella olemuksella ja viihtyvyydellä on vaikutusta ihmisten mielialaan ja uuden oppimiseen. Samoin tarjoiluilla, joskus kannattaa olla rohkea ja kokeilla perinteisten pullakahvien tilalla vaikkapa smoothieta.

 

Kokosimme muutaman vinkin erilaisiin ja virkistäviin kokouspäiviin

 

Baarikokous. Luit aivan oikein. Seinäjoen keskustassa sijaitsevassa Bilekortteli Kullervossa voit kokoustaa päivän aikana isommallakin porukalla. Tilasta löytyy loosseja ryhmätöitä varten sekä valkokangas ja tykki. Lounasruokailut ja väliaikakahvitukset voi hoitaa saman katon alla sijaitsevassa Helmi-ravintolassa, josta saa mm. erittäin maittavia artesaanipizzoja.

 

Liikkuva kokous. Kokoustaa voit ilman määränpäätä tai matkalla esimerkiksi Kyrö Distillerylle, maailman parhaan ginin kotipaikalle. Härmän Liikenteen Conference-tason busseista löytyy kahvinkeitin ja jääkaappi tarjoiluja varten.

 

Rento ja leikkisä kokoustila Swingi Framilla sopii erinomaisesti pienempien (20 hlö) porukoiden palavereihin ja ryhmätöihin. Swingissä voit jopa keinua!

 

Toiminnallisempaa kokouspäivää voi viettää Seinäjoki Areenalla ja OmaSp stadionilla. Miten olisi pienet jumpat, pallopelit tai vaikka juoksukisat kesken koulutuspäivän? Varmasti tekisi hyvää pääkopalle.

 

Näistä ja muista ideoista voit kysyä meiltä lisää. Mielellämme autamme uusien ideoiden kanssa.

 

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö
puh. 040 779 8809
jenniina.palmu@seinajokicongress.fi


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko