Uutiset

BLOGI: Seinäjoelle on helppo tulla ja täällä on helppo olla.


17.10.

Tällä lauseella moni tapahtumavieraamme Seinäjokea kuvailee ja niin teemme me paikallisetkin. Seinäjoen sijainti pääradan varrella onkin yksi suurimmista valttikorteistamme varsinkin valtakunnallisia tapahtumia suunnitellessa. Junalla tänne pääsee Tampereelta tunnissa, Helsingistä ja Jyväskylästä jopa alle kolmessa tunnissa eikä Oulustakaan matka kestä kuin hieman yli kolme tuntia. Olemme tasapuolisesti lähellä kaikkia.

 

Jos meille on helppo tulla, niin meillä on myös helppo olla ja liikkua. Voisi sanoa, että kaikki tarpeellinen löytyy reilun kilometrin säteellä toisistaan. Rautatieasemalta pääsee näppärästi kävellen kokous- ja kongressikeskus Framille sekä Seinäjoki Areenalle. Matkan varrelta löytyy myös kaikki keskustan hotellit, ravintolat ja ostosmahdollisuudet. Ilman erillisiä kuljetuksiakin täällä pärjää. Toki kun lähdetään hieman keskusta-aluetta kauemmaksi, hyvien vaihtoehtojen määrä vain kasvaa. 

 

Seinäjoelta ja lähiseudulta löytyy todella laaja valikoima erilaisia kokous- ja tapahtumapaikkoja, joita ei aina ei vain löydä "googlettamalla". Tästä syystä kannattaakin kääntyä meidän puoleemme, autamme maksutta löytämään parhaat puitteet juuri teidän tapahtumallenne.

Ota yhteyttä ja aloitetaan tapahtumanne suunnittelu yhdessä!

Jenniina Palmu puh. 040 779 8809 tai jenniina.palmu@seinajokicongress.fi 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko