Uutiset

BLOGI: Myyntipäällikön TET-päivä "Tislaamon työt päivässä"


16.02.

Myyntipäällikön ensimmäinen TET-päivä on onnistuneesti takana ja pää pursuaa hurjasti erilaisia ideoita jo tässä vaiheessa. Mitähän kaikkea uutta ja mielenkiintoista sitä onkaan kehitetty kokousasiakkaita ajatellen, kun kierrokseni kumppaniyrityksissä on päättynyt?

 

 

Mutta asiaan. TET-päiväni Kyrö Distillery Companyssa ja Kyrön Matkailun Edistämiskeskuksessa alkoi leppoisasti aamukahvilla  ja yrityksen työntekijöihin tutustuen. Heti aamusta pääsin myös tutustumaan uusiin kokoustiloihin, joiden näkemistä olinkin odottanut jo kauan. 

Kokoustilan värimaailma oli kerrassaan lumoava, jopa rauhoittava,  ja tekniikka viimeisen päälle, baaritiskiä vielä odoteltiin asennettavaksi. Tilaan mahtuu parhaimmillaan 60 henkeä ja se on myös jaettavissa
kolmeen pienempään tilaan. Kokoustaminen pienelläkin porukalla onnistuu siis helposti ja mukavasti. Jos olet tulossa ryhmäsi kanssa vain ruokailemaan niin alakerran ravintolaan mahtuu jopa 70 henkeä. 

 

Kokoustilakatsauksen jälkeen lähdinkin tutustumaan viskin tekoon tislaamon Marin ohjastamana. Opin reippaan tunnin mittaisella kierroksella niin paljon uusia sanoja ja uutta tietoa viskin teosta, että huh huh! Nyt on mielenkiintoista nippelitietoa takataskussa. En ke rro tarkemmin, etten paljasta kierroksen saloja. Suosittelenkin varaamaan oman kierroksen, pääsette kuulemaan myös todella mielenkiintoisen yrittäjätarinan samalla. Minulle kierroksen ehdoton kohokohta oli, kun pääsin maistamaan lämmintä ruissmoothieta eli ruismäskiä. Kuulostaa ehkä kamalalta, mutta tämä ruispuuron tyyppinen juoma oli itse asiassa todella herkullista. Mietimmekin, että tällähän saisi mukavasti kokouspäivän startattua terveellisellä ja samalla tislaamon tyyliin sopivalla tavalla. Mitä olette mieltä? 

 

Viskin jälkeen oli aika siirtyä gini-puolelle. Kyrö Distillery Companyhan on tunnettu siitä, että heidän gininsä Napue  ja Koskue ovat molemmat voittaneet erinäisiä palkintoja. Vuonna 2015 Napue voitti International Wine & Spirit Competition trophyn eli se oli maailman paras gini sarjassa gin & tonic. Pääsin tislaamon Elinan opastuksella tutustumaan ginin valmistukseen ja jopa pussittamaan juomaan tulevia yrttejä. On muuten sitten grammalleen tarkkaa hommaa, mutta onnistuneesta sain muutaman maustepussin tehtyä. Tässä kohtaa vierailukeskuksen Jenna jo hakikin minua lounaalle ja ehdimme jutella aamupäivän aikana tekemistäni havainnoista ja vierailukeskuksen mahdollisesti tulevista uusista kokouspaketeista. Näistä toivottavasti kuulemme pian lisää. 

 

Lounastunti on ohi ja aika palata hommiin, tällä kertaa vuorossa oli pullottamo. Nyt pääsin oikeasti töihin. Pullottamossa työ on fyysistä ja kun kasaa päivän verran pullolaatikoita lavan päälle niin olo on kuulemma kuin kuntosalilla olisi käynyt. Tarkkana saa myös olla, ettei yhtään rikkinäistä tai muuten virheellistä pulloa pääse eteenpäin.  

TET-päivän viimeinen osuus olikin sitten ravintolan puolella, jossa pääsin avustamaan Kyrön Brand Ambassador Jussia iltapäivän ryhmän tasting-osuuden kanssa. Vaikuttuneena kuuntelin ryhmän mukana Jussin kertomuksia juomiin liittyen ja pääsin myös maistamaan kahta uutta tuotetta ensimmäisten joukossa.

 

Päivä oli kokonaisuudessaan todella onnistunut. Tutustuminen kohteeseen ja palveluihin perinpohjaisesti sai aikaan useammankin ahaa-elämyksen. Nyt minun on entistä helpompi kertoa asiakkailleni, millaisesta kohteesta on kyse ja miksi juuri heidän kannattaisi lähteä viettämään päivää Isossakyrössä. Matka Seinäjoelta ei kestä kuin noin puoli tuntia.

Muitakin vinkkejä hyviin kokouspaikkoihin ja elämyksellisiin kokous- ja tyky-päiviin voi kysellä minulta. Autan erittäin mielelläni. Seinäjoelta ja lähiseudulta löytyy vaikka millaisia mahdollisuuksia! 


Toivottavasti ollaan yhteyksissä

Jenniina Palmu 
myyntipäällikkö, Seinäjoki Congress Oy 

040779 8809
jenniina.palmu@seinajokicongress.fi

 

 

Blogisarjan ensimmäinen kirjoitus "Myyntipäällikön normipäivä" on luettavissa täällä.


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko