Uutiset

BLOGI: Myyntipäällikön TET-päivä ”Asiakkaan matkassa Kuortaneella”


11.04.

 

 

Myyntipäällikön toista TET-päivää vietettiin Kuortaneen Urheiluopistolla. Tällä kertaa pääsin tarkkailemaan, kuinka tapahtumat oikeasti onnistuvat ja mitä kaikkea koulutuspäivät Kuortaneella voivat sisältää. Sain upean mahdollisuuden päästä mukaan Lämpöluxin vuosittaisille koulutuspäiville tarkkailijan roolissa, tästä olen asiakkaalle erittäin kiitollinen.

 

Lämpölux-päivät järjestettiin Kuortaneen Urheiluopistolla jo toista vuotta peräkkäin. Haastatellessani tapahtuman osallistujia ja päällikkötason henkilöstöä kävi nopeasti ilmi, että puitteet Kuortaneella ovat heidän tapahtumalleen erinomaiset. Vaatimuksena kohteelle on, että sijainti on hyvä ja että sieltä löytyy niin kokoustiloja, majoitusta kuin myös paljon erilaisia ulko- ja sisäaktiviteetteja sekä ravintolatilat iltatilaisuutta varten. Kuortaneeltahan nämä kaikki löytyvät. Kokoustiloja löytyy monipuolisiin tarkoituksiin useampia ja erilaista toimintaa voi valita yli 70 aktiviteetin joukosta keilailusta jousiammuntaan. Urheiluopiston sijainti omassa rauhassa järven rannalla varmistaa sen, että kokousväki pysyy päivien aikana kasassa eikä hajaannu ympäri kaupunkia. Luonnon läheisyydellä on myös oma rauhoittava vaikutuksensa. Kuortaneelle on helppo saapua tilausbussilla ympäri Suomen tai saapua junalla Seinäjoelle ja jatkaa matkaa siitä. Matka-aika Seinäjoelta ei ole kuin 30 minuuttia.

 

 

Lähitapiola Areena 

 

Suurimmat odotukseni TET-päivään liittyivät siihen, että pääsen katsomaan, kuinka Lähitapiola Areena toimii seminaaritilana. En ollut tätä ennen Lähitapiola Areenan tiloja päässyt tällaisessa muodossa näkemään, joten olinkin erittäin innoissani saadessani kutsun tulla seuramaan Lämpölux-päivien avausta. Istumapaikat katsomossa riittivät paremmin kuin hyvin yli 200 hengen kokousporukalle ja puhujilla tilaa vasta riittikin, myös äänentoisto tilassa toimi, se on tällaisissa tapahtumissa tärkeä asia. Tila sopii hyvin myös näyttelyihin sekä Areenan sisälle oli tämän lisäksi ajettu pari autoa näytille, eli tällainen vähän erikoisempikin juttu onnistuu. Tila sopii hyvin sekä näyttelyihin tai pienimuotoisiin messuihin. Laskeskelin mielessäni, että mikäli tarvetta olisi niin tilaan mahtuisi vieläkin isompi väkimäärä, kun sinne lisättäisiin muutama irtotuolirivi. 

 

Tapahtuman osallistujien kanssa tuli keskusteltua ja vaihdettua ajatuksia päivän mittaan paljonkin. Aiheet vaihtelivat myynnistä henkilökunnan viihtymiseen. Oli mahtava seurata vierestä, kuinka hyvä henki tapahtumavieraiden kesken vallitsi. Päivän aikana oma ajatukseni yritysten yhteisten koulutus- ja virkistyspäivien merkityksestä vahvistui entisestään ja aion tätä työssäni hyödyntää. Keskusteluissa kävi ilmi, että perinteisten kalvosulkeisten ja kokoustilassa istumisen sijaan henkilökunnan koulutustilaisuuksiin tulisi sisältyä paljon muutakin, mm. yhteistä tekemistä kollegojen kanssa sekä hyvinvointia, joka erityisesti on edelleen nouseva trendi myös työpaikoilla.

 

  

 

Kokonaisuutena TET-päivä ylitti jälleen odotukseni. On ollut hienoa huomata, kuinka kumppaniyrityksemme ovat panostaneet näitä minun tutustumispäiviäni varten. Kuortaneen Urheiluopistolla vietetyssä päivässä erityisen hienoa oli myös se, että tapahtuma-asiakas ei kokenut minun läsnäoloa häiritseväksi vaan toivotti minut erittäin lämpimästi mukaan. Päivän osallistujat olisivat kovasti halunneet nähdä minun esimerkiksi ampuvan jousipyssyllä – tähän en kuitenkaan lähtenyt vaan annoin heidän nauttia omasta tapahtumastaan ja pysyttäydyin tarkkailijan roolissa.

 

Seuraavaa myyntipäällikön TET-päivää odotellessa!

Jenniina Palmu,

myyntipäällikkö

jenniina.palmu@seinajokicongress.fi

 

Lue aiemmat kirjoitukset "Myyntipäällikön normipäivä" ja "Tislaamon työt päivässä" 

 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko