Uutiset

Asiakassuositus: Pikkujoulusesonki on kohta täällä


12.09.

Kerroimme hetki sitten, että OmaSp Stadion on liittynyt Seinäjoki Congressin kumppaneiden joukkoon. Halusimmekin jakaa paikallisen koulutuskuntayhtymän asiakaskokemuksen stadionilta. Kohtahan se pikkujoulu kausikin alkaa, joten tällä kertaa kokemus liittyy vahvasti tähän aiheeseen. Haastattalimme Koulutuskeskus Sedun henkilökuntayhdistyksen sihteeriä, Minna Huttusta. Lukeisehan alta, kuinka viime vuoden pikkujoulut sujuivat. 

 

 

 

1.      Millaisesta tapahtumasta oli kyse ja paljonko osallistujia oli?

Kyse oli Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedun pikkujoulusta ja ilmoittautuneita pikkujouluun oli 311, mutta paikalle saapui vajaa 300 henkilöä.

 

2.      Miksi valitsitte juuri OmaSp Stadionin tapahtuman kohteeksi?

Sedu on pitänyt pikkujoulut perinteisesti joka vuosi. Aikaisimpina vuosina pikkujoulut järjestettiin pienimuotoisemmin ulkopuolisissa tiloissa ja parina edellisenä vuotena omissa tiloissa. Henkilömäärä pikkujouluissa on vuosi vuodelta kasvanut ja siten vaatinut isomman tilan tapahtumalleen.

Viime vuonna henkilökuntayhdistys lähestyi johtoa ja ehdotti, että pikkujoulut vietettäisiin pitkästä aikaa ulkopuolisissa tiloissa. Omissa tiloissa pikkujouluruuan on aina valmistanut omat hotelli- ravintola- ja cateringalan opettajat opiskelijoineen ja se on aiheuttanut sen, ettei koko henkilökunnalle ole ollut mahdollista osallistua pikkujoulun viettoon, kun ovat työtehtävissä.

 

Kun johdolta saimme luvan varata ulkopuolisen tilan, ja tilavaihtoehtoja miettiessämme OmaSPstadion oli sopiva näin isolle henkilömäärälle ja uutena paikkanakin kiinnostusta herättävä. Seinäjoelta ei löydy näin isolle henkilömäärälle kunnon tilaa, missä toteutuisi ruokailu ja tanssit, niin ettei henkilöt hajaannu isoon tilaan. OmaSPstadionilla tila oli yhtenäinen ja kaikin puolin sopiva pikkujoulutarkoitukseen.

 

3.      Miten tapahtuma sujui ja mikä oli kohteessa parasta?

Pikkujoulu sujui erittäin hyvin. Pikkujouluvieraat viihtyivät mainiosti, ruoka oli maittavaa, tanssilattialla oli koko ajan väkeä ja vielä orkesterin lopetettuakin ja diskon alettua, väki viihtyi tanssilattialla.Pikkujoulujen jälkeen olemme saaneet paljon myönteistä palautetta itse tilasta, puitteista ja järjestelyistä.

 

OmaSPstadionilla oli parasta tilat ja se kokonaisuus, mikä heillä oli tarjota. Paketin hintaan kuului pikkujouluruoka sovittuine ruokajuomineen ja alkumaljoineen sekä 3. kerros eli Atria Lounge, alakerrassa narikkatilat sekä bändille omat taukotilat. OmaSPstadion vastasi täysin narikkatoiminnasta omalla henkilökunnallaan, mikä vapautti henkilökuntayhdistyksen johtokunnan väkeä muihin tehtäviin.

 

Pikkujoulupakettiin kuului myös stadionin ulkoseinällä sisääntullessa iso screeni, missä sai toivottaa omalla tekstillään pikkujouluvieraat tervetulleiksi. Myös jalkapallokentän kiertävät screenit olivat varaajan käytössä. OmaSPstadionin henkilökunta oli myös aktiivisesti yhteydessä itse tapahtumajärjestäjiin, että bändiin sähköistysten ym. asioiden tiimoilta. Äänentoisto oli hyvä, sekin testailtiin ja varmisteltiin ennen iltaa. Tila oli varaajan käytössä klo 12 lähtien.

Käytännössä tilan varaajien ei tarvinnut tehdä mitään valmisteluja paikan päälle, ainoastaan vieraiden vastaanottoon liittyvät lippulappuset ja nimilistat. OmaSPstadion hoiti kaiken muun, tilan koristelut, kynttilät, alkumaljat, ruuat, narikan, valaistukset ja äänentoiston sekä loppusiivouksen. Hyvä paketti varaajalle.

 

4.      Suosittelisitteko kohdetta muille ja mistä syystä?

Kyllä suosittelisin. Tila oli kaunis ja juhlava ja riittävän iso 300:lle hengelle. Palvelu pelaa kaikin puolin, yhteistyö oli hyvää. Kokonaisuus kaikkine tiloineen, palveluineen, tekniikkoineen sekä ruokineen oli hyvä.

 

Olemme viettämässä kuntayhtymän pikkujoulua 1.12. jälleen OmaSpstadionilla, ja samalla paketilla ollaan liikenteessä kuin viime vuonna. Tänä vuonna teemana Suomi100, pikkujoulun alkuun virallisempaa ohjelmaa, jonka jälkeen ruokailu ja tanssia.


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko