Uutiset

Areenassa ennätysmäärä tilaisuuksia


12.03.

Uusi kokonaisuus antoi uutta vauhtia 

 

Seinäjoki Areenan uusi B-osa valmistui vuoden 2017 puolivälissä. Vuosi 2018 oli ensimmäinen täysi toimintavuosi uuden kokonaisuuden osalta. Toiminnallisten tunnuslukujen valossa Areenan uudet tilat ja mahdollisuudet otettiin hyvin vastaan. Isoja tilaisuuksissa toteutui 2018 vuoden aikana 53 kpl:tta, kun viimeisen viiden vuoden keskiarvo on ollut 42 tilaisuutta. Pienissä päivittäisissä kokouksissa oli kasvua kolmannes. Merkittävin lisäys syntyi liikunnan käyttövuoroissa, jotka kolminkertaistuivat uuden B-hallin erinomaisten puitteiden ansiosta.


Seinäjoki Areenan uuden kokonaisuuden myötä Seinäjoesta ja Seinäjoen talousalueesta on muodostunut entistä kilpailukykyisempi valtakunnallisten tapahtumien keskus. Uudessa kokonaisuudessa on tapahtuma-alustaa noin 13 000 neliötä (netto). Unohtaa ei sovi tietenkään niitä mahdollisuuksia, mitä tilat tarjoavat päivittäisiin pienempiin kokouksiin ja tilaisuuksiin. Peruskokoustilojen lisäksi Areenan vahvuus on ryhmätyötilat ja work-shop tyyppiset kokoukset sekä nyt uutena erinomaiset mahdollisuudet kevyeen tyky-toimintaan tai liikunnalliseen iltapäivään kokouksen päätteeksi.


Viime vuoden syksyllä Areenan pääravintola Arena uusittiin Fazerin (Fazer Food Service) uuden brändin Food & Co konseptin mukaiseksi ravintolaksi. Suomessa Areena on viides tämän brändin mukainen ravintola. Samalla ravintolaan avattiin Fazerin Hav`a Java kahvila, joka palvelee klo 08.30-15.00 (ma-pe). Fazerin toiminnan keskiössä on päivittäinen raikas, terveellinen ja monipuolinen lounas. Tapahtuma- ja kokousasiakkaille Areenassa on tarjolla kattava tuotevalikoima Suomen johtavalta cateringtoimijalta Fazer Food Serviceltä.


Tämän vuoden 2019 osalta tapahtumia tulee olemaan edellisen vuoden tapaa keskimääräistä enemmän. Etenkin loppuvuoden konserttitarjonta järjestäjien taholta on ennätyksellinen, joten pikkujoulutarjontaa löytyy varmasti jokaiseen makuun, kun ne saapuvat kevään edetessä myyntiin. Tästä pääset Seinäjoki Areenan  tapahtumakalenteriin.  Vielä esiin voi tälle vuodelle nostaa kaksi uutta tapahtumaa. Toukokuussa järjestetään Etelä-Pohjanmaan ja Pohjaan alueen yhteinen ”Pohjanmaan teollisuus 2019” messut sekä lokakuulla järjestettävä Seniorimessut. Eikä sovi unohtaa maaliskuun lopun perinteistä Pytinki–messua, jonka yhteydessä B-hallissa on uutena teemana ruokaan ja juomaan keskittyvä ”Maistuva” tapahtuma. Paras tapa tutustua Areenan monipuolisiin tiloihin on piipahtaa paikan päällä, jos mahdollista.


Muutoin ole yhteydessä myyntipalveluumme, niin katsotaan lisää –  myynti.areena@seinajoki.fi tai puhelimitse 06 4299130.

 


Keväisin terveisin


Esa Alajoki
toimitusjohtaja
Seinäjoki Areena Oy


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko