Uutiset

Aina ei kaikki mene putkeen, eikä se haittaa


19.02.

Vietimme viime viikolla loistavaa "Tapahtumat vuonna 2021 - terveysturvallisesti ja virtuaalisesti"  -tilaisuutta hybridimuodossa - osa puhujista oli paikalla, osa etänä ja tapahtumaa sai seurata YouTubesta.  Tilaisuudessa oli paljon mielenkiintoisia ja ajankohtaisia puheenvuoroja niin terveyteen kuin tapahtumien järjestämiseen virtuaalisesti liittyen.

 

Tapahtumat ovat koronan myötä muuttaneet muotoaan melkoisesti ja pieniltä kommelluksilta ei varmasti kukaan ole säästynyt, mutta onko välttämättä tarvettakaan? Meidänkään, alan ammattilaisten, järjestämä tapahtuma ei testauksista ja varmistuksista huolimatta sujunut ilman pieniä teknisiä ongelmia. Puhujalla saattaakin kone lähteä tekemään päivitystä juuri silloin kuin oma h-hetki olisi käsissä tai  nettiyhteyksien takia toinen puhuja saattaa tipahtaa linjalta kesken keskustelun. 

 

 

Tilaisuuden parasta antia olikin varmasti juuri se, että aina ei kaikki mene putkeen ja suunnitelmien mukaan, mutta ei se haittaa. Tapahtumat vaativat luovuutta, järjestettiin ne sitten virtuaalisesti tai livenä, sisällön merkitys on tärkein.


Halusimme tämän tapahtuman myötä kannustaa kaikkia kokeilemaan erilaisten tapahtumien järjestämistä. Virtuaalitapahtumia varten voit varata tilat kokouskohteista ja hyödyntää paikallisia tekniikkatoimijoita apuna, näin saadaan pidettyä alan toimijoiden rattaat pyörimässä ja tuetaan paikallista toimintaa.  Toisaalta, jos haluat aloittaa kevyesti, niin ei muuta kuin puhelin käteen ja kuvaus käyntiin, niinkin yksinkertaisella tavalla webinaarin voi toteuttaa.

 

Hyvää ja toivottavasti viime vuotta parempaa tapahtumakevättä!

 

Jenniina Palmu

myyntipäällikkö

Seinäjoki Congress 
puh.  0407798809
jenniina.palmu@seinajokicongress.fi 

 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko