Seinäjoen Ravikeskus on yksi maamme aktiivisimmista hevosurheilukeskuksista. Se on myös erinomainen paikka järjestää tilaisuuksia ja tapahtumia. Yli 2 500 m2 tilat voidaan räätälöidä niin pienten kuin suurten tapahtumien järjestämiseen. Kaksi ravintolaa, joista toinen auditorio-tyyppinen, tarjoavat yli 500 ravintolapaikkaa A-oikeuksin. Lisäksi talossa on kahvila- ja grillipisteitä, 700 paikan istumakatsomo sekä isot totohallit, joihin on hyvä rakentaa näyttelytasoja. Hyvät liikenneyhteydet sekä ilmaiset isot pysäköintialueet.

 

Vuonna 2020 Ravikeskuksen tiloihin asennettiin kevythissi, joka mahdollistaa esteettömän kulun alatasanteelta keskitasanteelle sekä ravintola Troikan tiloihin. Samalla tiloihin tehtiin pientä pintaremonttia maalausten osalta. 


Troikan buffet-piste siirtyi remontin aikana uusiin tilavampiin tiloihin. 

 

Katso esittelyvideo Seinäjoen Ravikeskuksen tiloista.

60-900

500

-

Pyydä tarjous

Seinäjoen Ravikeskus

Ravitie 9

60120 Seinäjoki

puh. 06 428 9200 (vaihde)

seinajoen.ravit@seinajoenravit.net

http://www.seinajoenravikeskus.fi/

"Seinäjoen Ravikeskus panosti tapahtumaan loistavasti - ravikeskus mahdollisti mm. bussikyydityksen tapahtumaan, haalarimerkit ja hankkivat opiskelijoille mieluisia palkintoja arvottavaksi. Meidän toiveet otettiin myös hyvin huomioon. Yhteistyö oli kaikinpuolin sujuvaa ja helppoa. Myös tapahtuman mainostaminen toimi molemmilta yhteistyötahoilta. Saimme pienissä tiimeissä kattavaa ja hyvää opastusta raveihin, tarvittaessa ihan kädestä pitäen.
Raviradan henkilökunta otti opiskelijat lämpimästi vastaan ja tunsimme olomme tervetulleiksi. Palvelusta huomasi, että opiskelijat todella haluttiin Ravikeskukselle."

Sanna Sihto, Seinäjoen Ammattikorkeakoulun Opiskelijakunta Samo

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko