Asiakaskokemukset

TAVOITTEENAMME ON AINA TYYTYVÄINEN ASIAKAS.
 
ALLA MUUTAMIA ESIMERKKEJÄ - LIITY JOUKKOON!
Yamaha Custom Club Finlandin vuosikokous Kuortaneella 2015

 

Seinäjoki Congressin Yamaha Custom Club Finlandille räätälöimä vuosikokouspaketti toimi todella hienosti. Suunnittelun alusta asti palvelu oli helppoa, aktiivista ja joustavaa. Puitteet kokoukselle Kuortaneen Urheiluopistolla olivat toimivat ja erittäin tasokkaat.

 

Osallistujia ilmestyi Kuortaneelle noin sata. Heiltä saamani palautteen ja oman kokemukseni perusteella voin lämpimästi suositella palvelua muillekkin yhteisöille


Timo Virtanen
Puheenjohtaja
Yamaha Custom Club Finland Ry

SDP:n puoluekokous Seinäjoella 2014


Seinäjoki Areena tarjoaa kokouksen järjestäjälle hienot puitteet ja ammattitaitoinen henkilökunta palvelee väsymättä.

 

Tila on muunnettavissa toimivaksi kokouspaikaksi oheispalveluineen.

Ravintolapalvelut toimivat 
hyvin ja ruoka oli maittavaa.

 

Myös illallisen toteuttaminen 1000 vieraalle onnistui hienosti. Areenan sijainti keskustan läheisyydessä on kokousedustajan kannalta hyvä asia. Keskustan hotellit ovat kävelyetäisyydellä.  


Johanna Autio
Pohjanmaan Sosialidemokraatit ry, toiminnanjohtaja

Suomen Yrittäjien Kunnallisjohdon seminaari Seinäjoella 2014

 

Seinäjoelta löytyy erilaisia ja muuntautuvia tiloja. Tiukkaa asiaa ja elinkeinopolitiikan keskeisen toimijoiden yhdessäoloa yhdistävälle tapahtumallemme Seinäjoki ja Areena paikkana oli huippuvalinta.

 

Yrittäjiä ja kuntien johtoa eri puolilta Suomea kokoavan tapahtuman näkökulmasta tärkeää oli myös, se että Seinäjoelle on helppo tulla.

 

Tapahtuma kasvoi ennätysmäärään yli 700 osallistujalla.

 

Anssi Kujala

varatoimitusjohtaja, Suomen Yrittäjät

 

Etelä-Pohjanmaan äidinkielen opettajain liiton talvipäivät 2017

 

 Etelä-Pohjanmaan äidinkielen opettajat ry järjesti Äidinkielen opettajain liiton talvipäivät Seinäjoella 14.-15-1-2017. Päivien otsikkona oli "Suomalaisuus Framilla - kotoosta ja komiaa." Päivistä ensimmäinen, lauantai 14.1 vietettiin Framilla ja toinen Apila-kirjastossa.

 

Frami sopi lauantaille tapahtumapaikaksi hyvin. Aula kokosi näytteilleasettajat yhteen paikkaan ja kahvitarjoilutkin sujuivat siinä hienosti. Osallistujiltamme saimme kiitosta juuri muun muassa ilmavista, valoisista tiloista.

 

Hanna Rahko
Perusopetuksen työryhmä

Äidinkielen Opettajain Liitto

  

Seurojen Ääni -jalkapalloseminaari

 

 

Tapahtuma Original Sokos Hotel Lakeudessa sujui erittäin hyvin. Henkilökunta on ystävällistä ja ammattitaitoista. Toki tämän tiesimme jo aikaisemmista kokemuksista.

 

Kokoustilat olivat ihanteelliset meidän käyttötarkoituksiin ja jos apua tarvitsi, niin sitä löytyi läheltä. Seinäjoki on kokouskaupunkina ihanteellinen, sillä tänne on helppo tulla sekä autolla, että junalla. Lisäksi kaupungin keskusta on sopivan kokoinen, jossa kaikki on riittävän lähellä.

 

Jukka Rautakorpi
SPL Vaasa / FBF Vasa

Opinlakeusmessut 2017

 

 

Seinäjoki Areena toimii tapahtumapaikkana hyvin, koska paikka on keskellä kaupunkia, tapahtuma on helppo rakentaa alueelle sekä yhteistyökuviot ovat selkeät ja selvät. Kävijät ovat olleet tyytyväisiä ja sitä mieltä, että alue on selkeä ja käytävät ovat tarpeeksi leveitä.

 

Tilojen yhteiskäyttö mahdollistaa monenlaisten ja monipuolisten tapahtumien järjestämisen samanaikaisesti ja tilojen synergia toimii todella hyvin.

 

Rakenteiden puolesta pystyimme luomaan hyvin nykyaikaiset puitteet tapahtumille. Kävijöiltä saamamme palaute on ollut todella hyvää.

 

Minna Haasio
Messupäällikkö

Tiina Jokela-lyly
Juhlaseminaarin yhteyshenkilö

Krista Laurila
Messuviestintä

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›