Seinäjoki Congress

LÄHEMPÄNÄ KUIN ARVAATKAAN

Seinäjoki on lähellä sinua ja yritystäsi. Seinäjoki on kulkuyhteyksien keskipisteessä. Hyvät kulkuyhteydet  tarjoavat teille huolettoman ja vaivattoman kokouselämyksen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Etäisyydet junalla  

 • Helsingistä 2 h 40 min
 • Turusta 2 h 57 min
 • Tampereelta 1 h 5 min
 • Oulusta 2 h 40 min
 • Rovaniemeltä 5 h 9 min
 • Jyväskylästä 2 h 45 min

 

 

SEINÄJOKI ON KOMPAKTI KAUPUNKI

Seinäjoella et tarvitse autoa sillä kokoustilat, hotellit sekä ravintolat ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Voit siis keskittyä olennaiseen eikä sinun tarvitse murehtia välimatkoista kulkeassasi kokouksesta toiseen tai majoituskohteeseesi. Mikäli nälkä yllättää, niin Seinäjoen loistava ravintolatarjonta tarjoaa kokousporukallesi unohtumattomia makuelämyksiä myöskin vain lyhyen kävelymatkan päässä! Lakeuksilla riittää paljon nähtävää ja koettavaa ja suosituin nähtävyytemme Aalto-keskus löytyy myös keskustan välittömästä läheisyydestä. Shoppailukuumeen alkaessa nousta, niin löydät neljä ostoskeskustamme, mistäs muualtakaan kuin Seinäjoen keskustasta jälleen kerran kävelymatkan päässä. Tule siis sinäkin kokemaan Seinäjoen helppous!

 

 

VIERAANVARAISUUTTA PARHAIMMILLAAN

"Ei sellaista tapahtumaa, etteikö katuja suljettaisi" totesi aikanaan Seinäjoen entinen kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki. Voit lukea lisää kaupungin vieraanvaraisuudesta täältä.

Seinäjoki on todella vieraanvarainen kaupunki niin sinulle kuin kokouksellesi tai tapahtumallesi. Vuosittaiset suurtapahtumat Provinssi, Tangomarkkinat, Solar Sound, Vauhtiajot ja HipHop Festivalit houkuttelevat vuosi toisensa jälkeen kymmenet tuhannet ihmiset viihtymään kaupungissa. Seinäjoesta voikin todeta, että se on kokoonsa nähden tapahtumien jättiläinen, jonka väkiluku moninkertaistuu tapahtumien aikaan. Edellä mainittujen festivaalien lisäksi kaupungissa järjestetään myös useita muita, suurempia ja pienempiä, vuosittaisia tapahtumia sekä yksittäisiä tapahtumia kuten esimeriksi Kansainväliset suurmarkkinat, Lions-liiton liittokokous, Kuninkuusravit, Keppihevosten SM-kisat, Pohjanmaan SM-ralli ja paljon muuta! 

 

Tarvittavat tiedot luvista, joita mahdollisesti tarvitset löytyvät seuraamalla tätä linkkiä!

Tarvitseko tukea esittäessäsi Seinäjokea tapahtumasi sijainniksi? Lataa Seinäjoen kaupungin powerpoint-setti täältä!

 

Seinäjoen tapahtumakoordinaattori Kirsi Kivisaari, puh. 06 416 6295, kirsi.kivisaari@seinajoki.fi

Tarvitsetko yleistä apua tai ohjeistusta kongressin järjestämiseen? Lue Visit Finlandin Kongressissuunnittelu opas tästä!

Tutustu Seinäjoen kaupunginkeskustaan tällä kätevällä kartalla. Avaa kartta tästä!

 

 

KOKEMUKSIA JA KULJETUKSIA VAIVATTA

Kaipaatteko kokouksen oheen tekemistä? Visit Lakeus Oy:lta löytyy monenlaista aktiviteettia kuin lippuja eri tapahtumiin ja konsertteihin kuin myös tietoa alueen nähtävyyksistä! Näiden lisäksi löydät ajankohtaista tietoa sekä loistavia vinkkejä alueen aktivitiiteista. Sivuilta löytyvät tiedot niin moottorikelkkailusta paintballiin asti. Lue lisää seuraamalla tätä linkkiä!

 

Kokoustatko kauempana keskustasta? Ei hätää! Härmän Liikenteen kuljetusluokat Perinteesesti, Pramiasti ja Herraskaasesti tarjoat omaa vaatimustasoasi vastaavat kuljetusta ja varmasti miellyttävän ja turvallisen matkan kohteeseenne, luotettavan ja ammattitaitoisen kuljettajan kyydissä. Härmän Liikenteellä on käytössä yli 80 erikokoista linja-autoa. Härmän Liikenteen kautta hoituvat myös hotelliyöpymiset, pääsyliput, laivamatkat, ruokailut ym. Ryhmä kokosi voi olla siis 2 tai yli 2 600 henkilöä! Tutustu kalustoon tarkemmin tästä.

 

 

HALUATKO SÄÄSTÄÄ AIKAA JA RAHAA?

 

Seinäjoki Congressin visiona on nostaa Seinäjoki kaikkien kokousjärjestäjien kartalle yhdeksi Suomen parhaista kokouskaupungeista.

 

Toimivien ja monipuolisten kokous- ja messutilojen lisäksi se tarkoittaa ennen kaikkea maan parasta palvelua!

 

Sinä otat meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse ja me juoksemme kokoon kokoustilat, tarjoilut, majoitukset ja halutessasi myös oheisohjelmat tarpeidesi mukaan. Sinä keskityt itse tapahtuman sisältöön ja vieraisiisi. Kaupunkimme muuntautuvat ja monipuoliset kokoustilat yhdessä räätälöidyn palvelun kanssa antavat tukevan perustan kokousten ja tapahtumien onnistumiselle.

 

Seinäjoki tarjoaa tilaisuudellenne edulliset tilat ja palvelut sekä lyhyet etäisyydet hotelleilta tapahtumapaikkoihin. Näin säästätte rahaa sekä tilavarauksissa että mahdollisissa kuljetuksissa. Seinäjoella ei tarvitse murehtia myöskään liikenneruuhkista, jolloin koko tapahtumapäivä on tehokkaasti käytössänne.  
Ja mikä tärkeintä - tapahtumavieraanne ovat varmasti tyytyväisiä!

 

Seinäjoki Congress etsii ja varaa tapahtumallenne juuri parhaiten soveltuvat puitteet avaimet käteen – periaattella ja aivan ilmaiseksi, sillä sitähän se palvelu on!

 

Seinäjoki Congress esite 2020

 

 

 

Meiltä saat:

 • räätälöidyn tarjouksen laadinta ja kilpailuttaminen
 • kokoustila-, majoitus- ja ravintolavaraukset
 • kokouksen, konferenssin tai tapahtuman hakuprosessissa avustaminen
 • tutustumisvierailujen ja kohde-esittelyjen järjestäminen
 • oheis- ja ohjelmapalveluiden esittelyt

 

 

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko