Original Sokos Hotel Lakeus

Original Sokos Hotel Lakeus on viihtyisä hotelli Seinäjoen keskustassa vain 300 metriä rautatieasemalta. Hotellissa on ruokaravintola, pub sekä 3 saunaa kabinetteineen, joista komeimmat näköalat Seinäjoen ylle tarjoaa Vinttisauna hotellin 8.kerroksessa. Muuntuvat kokoustilat soveltuvat niin perinteisiin palavereihin kuin isompiin koulutustilaisuuksiin messuja ja iltatilaisuuksia unohtamatta.

 

Katso esittelyvideo Lakeuden tiloista.

 

Aivan Seinäjoen keskustassa sijaitsevassa Original Sokos Hotel Lakeudessa on 150 huonetta, näistä 111 hotellin alkuperäistä huonetta on täysin uudistettu vuonna 2013. Lisäksi 64 huoneesta löytyy oma sauna. Huoneissa on veloituksetta käytettävissä laajakaistayhteys.

10 - 170

300

300 

Pyydä tarjous

Original Sokos Hotel Lakeus

Torikatu 2
60100 Seinäjoki

puh.  +358 10 7648 000

lakeus.seinajoki@sok.fi

Original Sokos Hotel Lakeus nettisivut

 

Asiakaskokemuksia Sokos Hotel Lakeudessa

 

"Tapahtuma sujui erittäin hyvin. Henkilökunta on ystävällistä ja ammattitaitoista. Toki tämän tiesimme jo aikaisemmista kokemuksista. Kokoustilat olivat ihanteelliset meidän käyttötarkoituksiin. Ja jos apua tarvitsi, niin sitä löytyi läheltä. Seinäjoki on kokouskaupunkina ihanteellinen, sillä tänne on helppo tulla sekä autolla että junalla. Lisäksi kaupungin keskusta on sopivan kokoinen, jossa kaikki on riittävän lähellä."

Jukka Rautakorpi, piirijohtaja, Suomen Palloliitto Vaasan piiri

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›