Suurtapahtumien näyttävä Areena

Hyvästä parempi – näin voidaan perustellusti sanoa, kun toukokuussa 2017 avattiin uusi, entistä laajempi Seinäjoki Areena. yksyllä 2019 myös uusittiin kokouskäytävä kokoustiloineen. 

 

Katso esittelyvideo Seinäjoki Areenan tiloista.

 

Seinäjoki Areena on vuosien aikana palvellut isot konsertit, valtakunnalliset teemapäivät ja seminaarit sekä kymmenien tuhansien messut sekä urheilutapahtumat. Tilat ja puitteet soveltuvat jatkossa vielä paremmin mini- ja megatapahtumiin. Uuden laajennusosan myötä Seinäjoki Areena pystyy entistä paremmin haastamaan merkittävät messu-, kokous- ja tapahtumatilat Suomessa.

 

Esteettömyys on myös huomioitu Areenan tiloissa. 


Areenan monipuoliset ravintolapalvelut tuottaa Compass Group  – tarjoten asiakkaillemme yhtä lailla päivittäisiä lounaita kuin laadukkaita

tilausravintolapalveluita.

 

 

 

 

10 -13 000

1000+

-

Pyydä tarjous

 

Seinäjoki Areena
Kirkkokatu 23
60220 Seinäjoki
puh. 06 429 9130

myynti.areena@seinajoki.fi
www.seinajokiareena.fi

Asiakkaidemme kokemuksia Seinäjoki Areenasta

 

"Seinäjoki Areena toimii tapahtumapaikka hyvin, koska paikka on keskellä kaupunkia, tapahtuma on helppo rakentaa alueelle sekä yhteistyökuviot ovat selkeät ja selvät. Kävijät ovat olleet tyytyväisiä ja sitä mieltä, että alue on selkeä ja käytävät ovat tarpeeksi leveitä näyttelyä ajatellen. Tilojen yhteiskäyttö mahdollistaa monenlaisten ja monipuolisten tapahtumien järjestämisen samanaikaisesti ja tilojen synergia toimii todella hyvin. Kävijöiltä saamamme palaute on ollut todella hyvää." 

Tiina Jokela-Lyly, Opinlakeusmessut 

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko