Suomen rouhein kokouspaikka

 

Postiautovarikosta kulttuurikeskukseksi muuntunut Rytmikorjaamo on särmikäs ja rouhea vaihtoehto onnistuneelle neuvottelulle, seminaarille, juhlalle tai lanseeraukselle. Talon tilat ovat särmikäs ja rouhea vaihtoehto onnistuneelle neuvottelulle, seminaarille, juhlalle tai lanseeraukselle.

Katso esittelyvideo Rytmikorjaamon tiloista.

 

Tarjoilut kokouskahveista juhlaillallisiin saat talon omasta ravintolasta A-oikeuksin. Tarvittaessa autamme myös juhlien suunnittelussa ja ohjelmahankinnassa. Rytmikorjaamolla järjestät yhtä hyvin pienen kokouksen esimerkiksi Bäkkäri- kokoustilassa  kuin lähes 1000 juhlijan megatapahtuman klubilla.

 

 

 

8-1000

1000

-

Pyydä tarjous

Rytmikorjaamo

Vaasantie 11

60100 Seinäjoki

puh. 0400 364 767

kokouspalvelut@rytmikorjaamo.fi

rytmikorjaamo.com

Asiakkaidemme kokemuksia Rytmikorjaamolta

"Paikka on tuttu ja tiesimme tilat. Tilojen historian viimevaiheet linkittyvät EU-rahoituksen kautta meidän juhlan sisältöihin. Paikka sopi tilaisuutemme väkimäärään vaikka osallistujia lopulta tuli paljon enemmän kuin suunnitteluvaiheessa arvioimme. Mutta siltikin kaikki mahtuivat mukaan ja tarjoilut hoituivat. Paikan puitteet ja tunnelma sopivat tilaisuutemme luonteeseen. Alueella on tarpeeksi pysäköintipaikkoja. Aluksi mietimme että pidämme tilaisuuden Tampereella jotta saamme osallistujia. Onneksi mietimme myös tilojen sopivuutta. Tampereelle emme olisi saaneet näin paljon osallistujia. Tulijat halusivat nähdä myös tämän paikan. Täysi kymppi paikalle!"

Johanna Latvala,  kehittämisasiantuntija, Eteä-Pohjanmaan ELY-keskus 


"Suosittelen ehdottamasti myös muille messukäyttöön."  Lue Veijon tarkempi haastattelu tästä.

Veijo Turpela, Hartman Rauta Oy 

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko