Yksilöityjä palveluja ammattitaidolla

 

Yksityisomisteinen Hotel Sorsanpesä tarjoaa loistavat puitteet kokous-, juhla- ja majoitustarpeisiin. Monipuoliset tilat ja palvelualtis henkilökunta takaavat onnistuneet tilaisuudet pienimmästä suurimpaan. Hotellissa on ruokaravintola, suuriin tilaisuuksiin Prunni-ravintola sekä kesäaikaan palveleva jokirantaterassi. Hotellistamme löytyy 134 kauniisti sisustettua ja remontoitua huonetta. Jokirantamiljöö tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen ja luonnossa liikkumiseen aivan Seinäjoen
keskustan kupeessa. Sauna- ja allasosastolla voit kruunata päiväsi tai tilaussaunoilla viettää mukavan illan isommallakin porukalla herkkullisine tarjoiluineen.

 

Uusiin kokoustiloihin Holminhoviin ja Pikkuhoviin pääsee esteettömästi kulkemaan maatasosta omasta sisäänkäynnistä. Hotellilla ei ole omaa induktiosilmukka, mutta se on vuokrattavissa kokoustiloihin erillismaksusta.

 

Suunnittelemme aina tilaisuudet asiakkaan toiveiden mukaisesti, joten palvelujen räätälöiminen ja joustavuus on meille itsestäänselvyys.

300

270

234

Pyydä tarjous

Hotel Sorsanpesä
Törnäväntie 27
60200 Seinäjoki
puh. 020 741 8181
myynti@sorsanpesa.fi
www.sorsanpesa.fi

"Ottakaa rohkeasti hotelliin yhteyttä ja järjestäkää tapahtumanne siellä, sieltä löytyy kaikki tai kaikki on ainakin järjestettävissä. Ilman ketjuhotellien toiminnan jäykkyyttä, pohjalaisella toiminnalla ja järjellä hommat hoituu."

Jouni Saarijärvi, Pohjanmaan Ralli Ry

Parasta palvelua

Ota yhteyttä. Järjestetään yhdessä unohtumaton tapahtuma Seinäjoella. Palvelumme on maksutonta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›