Valitse matkakumppaniksi Härmän Liikenne. Uudet matkustusluokkamme Perinteesesti, Pramiasti ja Herraskaasesti tarjoavat omaa vaatimustasoasi vastaavaa kuljetusta sekä varmasti miellyttävän ja turvallisen matkan kohteeseenne, luotettavan ja ammattitaitoisen kuljettajan kyydissä. Kalustossamme on jo yli 60 erikokoista linja-autoa. Kauttamme hoituvat hotelliyöpymiset, pääsyliput, laivamatkat, ruokailut ym. Ryhmäkokosi voi olla 2 tai yli 2600 henkilöä!

 

Conferense-tason eli "pohojalaisittain" Herraskaasesti-tason huippulaadukkaat bussit ovat varustettu kaikilla mukavuusvarusteilla, aina säädettävistä pehmeistä penkeistä erilaisiin pöytäryhmiin. Kaikissa Conference-tason busseissamme on WiFi sekä mahdollisuus liittää oma tietokone auton sisänäyttöihin.

 

Yrityksen kuljettajat avustavat liikuntarajoitteisia matkustajia ja Härmän Liikenteellä on myös 2 pikkubussia, jossa on 3 invapaikkaa. Myös matalalattiabussit soveltuvat esteettömään kuljetukseen ja niissä on tilaa useammalle pyörätuolille. 

 

2-2600

-

-

Pyydä tarjous

Härmän Liikenne

Knuuttilanraitti 10

62300 Härmä

puh. 010 328 7020

harmanliikenne@harmanliikenne.fi

http://www.harmanliikenne.fi/etusivu

Asiakkaidemme kokemuksia Härmän Liikenteen palveluista

 

"Meillä oli tarve hyödyntää bussimatka poikki Suomen päälliköiden kanssa palaverin pitämiseen ja Juhamatti oli kuullut tästä bussista, jossa homma hoituu hienosti. Matka kesti noin neljä tuntia yhteen suuntaan.  Ehdottomasti suosittelemme Liikuvaa kokousta myös muille! Päätimme myös, että jatkossa hoidamme kaikki järkevästi tällä toteutettavat matkat samalla tavalla. On huikea ajan säästö käsitellä yhteisiä asioita saman pöydän ympärillä ja tekniikka toimi todella hienosti tässä bussissa. Myös varaus oli helppoa ja kaikki sujui senkin suhteen ongelmitta!" 

Heli Back, toimialapäällikkö, Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

 

 

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›