Sulje sivuvalikko
Sinun kokoustasi varten

Kokouspaikka kateissa?

Tuo tapahtumasi meille!

Majoitu mukavasti Seinäjoella!

 

Majoituspalvelumme kattavat niin tunnelmalliset ja historialliset kuin suuret ja modernitkin hotellit.

 

Hyvä, noin 1500 vuodepaikan majoituskapasiteettimme toivottaa myös suurtapahtumat tervetulleiksi kaupunkiimme. Tarvittaessa laajennamme majoitusta myös muualle maakuntaan, jolloin noin 35 minuutin ajomatkan etäisyydellä Seinäjoen keskustasta nousee majoituskapasiteetti 2500 vuodepaikkaan!

Majoittua voit siis kätevästi aivan rautatieaseman vieressä tai vaikkapa luonnon rauhassa lenkkipolkujen äärellä. Palvelumme kautta on mahdollista saada kätevästi myös koottu tarjous erilaisista majoituskohteista, jolloin kukin saa nauttia yöunistaan juuri haluamassaan ympäristössä.

Tämä jos mikä on yksilöllistä palvelua!

 

Original Sokos Hotel Lakeus

Kokoustilat:

150 henkilölle

Ravintolapalvelut:

300 henkilölle

Majoitus:

300 henkilölle
www.sokoshotels.fi

Aivan Seinäjoen keskustassa sijaitsevassa Sokos Hotels Lakeudessa on 150 huonetta, näistä 111 hotellin alkuperäistä huonetta on täysin uudistettu vuonna 2013. Lisäksi 64 huoneesta löytyy oma sauna. Huoneissa on veloituksetta käytettävissä laajakaistayhteys.

Kuortaneen Urheiluopisto

Kokoustilat: 

1200 henkilölle

Ravintolapalvelut:

450 henkilölle

Majoitus:

500 henkilölle
www.kuortane.com

 

Majoitutpa perheen, joukkueen tai ryhmän kanssa, Urheiluopistolta löydät sopivan vaihtoehdon majoittautumiseen. Tarjolla on useita eri majoitusvaihtoehtoja moderneissa luhtitaloissa, rivitaloissa,  tasokkaassa Liikuntahotellissa sekä edullista retkeilymajatasoista majoitusta. 

 

Hotelli-Ravintola Alma

Kokoustilat: 

160 henkilölle

Ravintolapalvelut:

160 henkilölle

Majoitus:

43 henkilölle
www.hotelalma.fi

 

Uniikki, vanhaan rautatieläisten taloon restauroitu Hotelli-Ravintola Alma
sijaitsee Seinäjoen keskustassa hyvien yhteyksien päässä. Puurakenteinen Alma tarjoaa rustiikkisen, tunnelmaltaan ainutlaatuisen hotelli- ja ravintolakokemuksen. Uusimman ja erikoisimmat Alman huoneet löytyvät 1920-luvulla rakennetusta VR:n höyryvetureiden vesitornista Alman päärakennuksen takaa.

 

Original Sokos Hotel Vaakuna

Kokoustilat:

28 henkilölle

Ravintolapalvelut:

250 henkilölle

Majoitus:

350 henkilölle
www.sokoshotels.fi

Original Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee Seinäjoen keskustassa. Hotellissa on 146 huonetta, joista suurimmassa osassa on lisävuodemahdollisuus. Hotellissa on kolme Suitea, kaksi saunallista ja yksi poreammeellinen. Huoneissa on veloituksetta käytettävissä laajakaistayhteys. 

Cumulus City Hotelli Seinäjoki

Kokoustilat: 

150 henkilölle

Ravintolapalvelut:

144 henkilölle

Majoitus:

306 henkilölle

 www.cumulus.fi

Seinäjoen keskustassa, miltei rautatieasemaa vastaapäätä sijaitseva Cumulus Seinäjoki on uusittu vuonna 2012. Huoneet ovat modernin raikkaat ja kokoustilat mukailevat pohjoismaista selkeää tyyliä. Hotellissa on 135 huonetta ja 9 kokoustilaa yhteensä noin 300 henkilölle. 

Hotel Sorsanpesä

Kokoustilat: 

300 henkilölle

Ravintolapalvelut:

300 henkilölle

Majoitus:

250 henkilölle

www.sorsanpesa.fi

Sorsanpesällä majoitut ylellisen tyylikkäissä huoneissa. Huoneet ovat tasokkaasti varusteltuja ja niiden sisustuksessa on käytetty laadukkaita materiaaleja. Hotellissa on yhteensä 123 huonetta, joista useimmissa on lisävuodemahdollisuus. Lisäksi hotellissa on kaksi saunallista sviittiä sekä tilavia perhehuoneita. Kaikissa huoneissa on huonekohtainen ilmastointi sekä langaton internet-yhteys.

Seinäjoki Congress

› Täysin maksuton palvelu!

› Yhteystiedot

Palvelut

Kokous- ja konferenssitilat

Majoitus

Ravintolapalvelut

Seinäjoki

Suomen paras!

Miksi Seinäjoki?

Junalla perille joka suunnasta

 

Pyydä tarjous

Kokouspaikka kateissa?

› Tuo tapahtumasi meille!