Sulje sivuvalikko
Sinun kokoustasi varten

Kokouspaikka kateissa?

Tuo tapahtumasi meille!

KOKOUSTILA KATEISSA?

 

Seinäjoen muuntautuvat kokoustilat tarjoavat loistavat puitteet niin pieniin palavereihin kuin suuriinkin massatapahtumiin. Kaupungistamme löytyy monenlaisia ja -kokoisia kokoustiloja aina muutaman henkilön kabineteista tuhansien henkilöiden Seinäjoki Areenaan. 

 

Etsit sitten modernia auditoriota tai tunnelmallista pientä kokoustilaa, pyydä tarjous!

 

 

 

Hotelli-Ravintola Alma

Kokoustilat:

160 henkilölle

Ravintolapalvelut:

160 henkilölle

Majoitus:

29 henkilölle

www.hotelalma.fi

Uniikki, vanhaan rautatieläisten taloon restauroitu Hotelli-Ravintola Alma sijaitsee rautatieaseman vieressä. Historiallisen talon ehdoilla tehdyt erikokoiset kokoustilat palvelevat monen kokoisia ryhmiä modernein kokoustekniikoin.

 

Kokous- ja kongressikeskus Frami

Kokoustilat:

405 henkilölle

Ravintolapalvelut:

250 henkilölle

www.frami.fi

Kokous- ja kongressikeskus Frami on kokousten paraatipaikka Seinäjoella. Frami tarjoaa hyvälle kokoukselle kaikki ainekset: monipuoliset ja modernit tilat, herkulliset tarjoilut, erinomaisen sijainnin 1 km päässä matkakeskuksesta sekä runsaasti paikoitustilaa.

 

Original Sokos Hotel Lakeus

Kokoustilat:

150 henkilölle

Ravintolapalvelut:

300 henkilölle

Majoitus:

300 henkilölle

www.sokoshotels.fi

Original Sokos Hotel Lakeus on viihtyisä hotelli Seinäjoen keskustassa vain 300 metriä rautatieasemalta. Hotellissa on ruokaravintola, pub sekä 3 saunaa kabinetteineen, joista komeimmat näköalat Seinäjoen ylle tarjoaa Vinttisauna hotellin 8.kerroksessa.

 

Cumulus City Hotelli Seinäjoki

Kokoustilat:

150 henkilölle

Ravintolapalvelut:

144 henkilölle

Majoitus:

306 henkilölle

www.cumulus.fi

Kokoukset sujuvat jouhevasti, kun kaikki tarvittava on saman katon alla. Herkullisten tarjoilujen äärellä ja mukavassa tilassa jaksaa istua pidempäänkin.  Hotellimme on uusittu vuonna 2012. Huoneet ovat modernin raikkaat ja kokoustilat mukailevat pohjoismaista selkeää tyyliä. 

 

Seinäjoki-Sali

Kokoustilat:

400 henkilölle

Ravintolapalvelut:

150 henkilölle

www.skor.fi/seinajoki-sali

Seinäjoki-Sali tarjoaa musiikki- ja kokoustilat jopa 400henkilölle sekä laadukkaat ravintolapalvelut 150 henkilölle aivan keskustan kupeessa. Yhdistämällä auditoriosaliin aula- ja näyttelytilat saat tyylikkään kokonaisuuden isompaankin tapahtumaan!

 

Härmän Liikenne Oy

Kokoustilat:

max 36 hengelle

Ravintolapalvelut:

Tilauksesta kahvit, hedelmäkorit. Omat eväät sallittu. 

www.harmanliikenne.fi

 

Kokousmatkalle varma matkakumppanisi on ”pohojalaasittain” Herraskaasesti -taso, eli Conference -tason bussimme. Huippulaadukkaat bussit ovat varustettu kaikilla mukavuusvarusteilla, aina säädettävistä pehmeistä penkeistä erilaisiin pöytäryhmiin. Kaikissa Conference -tason busseissamme on WiFi sekä mahdollisuus liittää oma tietokone auton sisänäyttöihin.

OmaSP Stadion

Kokoustilat:

1 000 henkilölle

Suurtapahtumiin

10 000 henkilölle

Ravintolapalvelut:

1000 henkilölle

OmaSP Stadionilta saat tarvittavat tilat niin massiivisiin 10 000 hengen massatapahtumiin kuin monipuoliset ja muunneltavat tilat 40-1000 henkilön kokouksiin. Käytössäsi ovat Moderni Atria Lounge, Carsberg Sportsbar, SJK Lounge sekä tietenkin OmaSP Stadionin vetonaula, jalkapallokenttä!
 

Seinäjoki Areena

Kokoustilat:

10-9000 henkilölle

Ravintolapalvelut:

tuhansille

www.seinajokiareena.fi

Kun tarvitset tilat ja puitteet mini- tai megatapahtumaan (10-9000 henkilöä), vastauksesi on Seinäjoki Areena. Lähes 8000 neliön ison areenatilan lisäksi tarjolla on 250 kiinteän asiakaspaikan ravintola ja yhteensä 1000 neliön kokoustilat.

 

Rytmikorjaamo

Kokoustilat:

1000 henkilölle

Ravintolapalvelut:

1000 henkilölle

www.rytmikorjaamo.fi

Postiautovarikosta kulttuurikeskukseksi muuntunut Rytmikorjaamo on särmikäs ja rouhea vaihtoehto onnistuneelle neuvottelulle, seminaarille, juhlalle tai lanseeraukselle. Tarjoilut kokouskahveista juhlaillallisiin saat talon omasta ravintolasta A-oikeuksin.

 

Original Sokos Hotel Vaakuna

Kokoustilat:

12 henkilölle

Ravintolapalvelut:

250 henkilölle

Majoitus:

350 henkilölle

www.sokoshotels.fi

Original Sokos Hotel Vaakuna on viihtyisä ja nykyaikainen kaupunkihotelli kauppatorin varrella Seinäjoen keskustassa. Hotellissamme on kaksi ruokaravintolaa sekä kaupungin kuumin yökerho, Karma. Lisäksi hotellissa on kokoustilat 2-28 henkilölle sekä viihtyisät saunatilat jopa 20 henkilölle.

 

Kuortaneen Urheiluopisto

Kokoustilat:

1200 henkilölle

Ravintolapalvelut:

450 henkilölle

Majoitus:

500 henkilölle

www.kuortane.com

Kuortaneen Urheiluopistolla kokous on rakennettu oikean kokoisesta kokoustilasta, asiakkaan makuun suunnitelluista tarjoiluista, monipuolisesta oheisohjelmasta ja innostavasta ilmapiiristä. Urheiluopistolla onnistuu niin suurtapahtumat kuin pienetkin tilaisuudet.

 

Hotel Sorsanpesä

Kokoustilat:

300 hengelle

Ravintolapalvelut:

300 henkilölle

www.sorsanpesa.fi 

Käytettävissäsi on erikokoisia ryhmä- ja kokoustiloja, jotka soveltuvat pienryhmistä alkaen jopa 300 hengen käyttöön. Lisäksi suurempia ryhmiä varten on mahdollisuus vuokrata hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitseva yli 500-paikkainen luento- ja konserttisali.

 

Seinäjoen Ravikeskus

Kokoustilat:

330 henkilölle

Ravintolapalvelut:

330 henkilölle

www.seinajoenravikeskus.
fi

Ravikeskuksen Yli 2.500 m2 tilat voidaan räätälöidä niin pienten kuin suurten tapahtumien järjestämiseen. Kaksi ravintolaa tarjoavat yli 500 ravintolapaikkaa A-oikeuksin. Lisäksi talossa on 700 paikkaa käsittävä istumakatsomo sekä isot hallit, joihin on hyvä rakentaa näyttelyosastoja.  

 
 
 
 
Seinäjoki Congress

› Täysin maksuton palvelu!

› Yhteystiedot

Palvelut

Kokous- ja konferenssitilat

Majoitus

Ravintolapalvelut

Seinäjoki

Suomen paras!

Miksi Seinäjoki?

Junalla perille joka suunnasta

 

Pyydä tarjous

Kokouspaikka kateissa?

› Tuo tapahtumasi meille!