Sulje sivuvalikko
Sinun kokoustasi varten

Kokouspaikka kateissa?

Tuo tapahtumasi meille!

ETSITKÖ KOKOUSTILAA, AUDITORIOTA VAIKO KENTIES MAJOITUSTA?

Seinäjoki Congress Oy:llä on yksinkertainen tavoite: varmistaa, että sinun tapahtumasi tai kokouksesi onnistuu!

Palvelemme yhdestä osoitteesta. 


Sinä otat meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla ja me juoksemme kokoon niin kokoustilat, tarjoilut, majoituksen kuin halutessasi myös oheisohjelmat. Sinä keskityt itse tapahtuman sisältöön ja vieraisiisi. Ja tämä kaikki maksutta!

 

Me lupaamme teiltä ajan ja rahan säästöä ja ennen kaikkea parhaat mahdolliset puitteet tilaisuudellenne!

Kumppaniverkostoomme kuuluvat kaikki Seinäjoen keskeiset hotellit ja kokoustalot. Kokouspalveluiden tuotannossa  teemme tiivistä yhteistyötä kumppaniverkoston, mm. Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy:n kokouspalveluiden sekä tapahtumatuotantoyritysten kanssa.

 

Tutustu siis kokous-, majoitus- ja ravintolapalveluita tarjoaviin yrityksiimme ja pyydä tarjous!

 

040 779 8809

jenniina.palmu@seinajokicongress.fi 

 

Kokous- ja konferenssitilat

Seinäjoki tarjoaa loistavat kokoustilat niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin. Etsit sitten auditoriota, perinteistä kokoustilaa tai suurta messutilaa, pyydä tarjous!

Majoitus

Majoituspalvelumme kattavat niin tunnelmalliset ja historialliset kuin suuret ja modernitkin hotellit. Palvelumme kautta on mahdollista saada myös koottu tarjous erilaisista hotelleista, jolloin kukin saa nauttia yöunistaan juuri haluamassaan ympäristössä.

Ravintolapalvelut

Seinäjoki erottuu ravintolapalveluillaan mm. loistavan lähiruokansa ansiosta! Teki mielesi sitten makoisaa makkaraa, mehevää pihviä tai vaikkapa raikasta salaattia, saamasi pitää!

Kuljetukset 

Seinäjoelta löytyy täyden palvelun bussiyritys, jonka uusista matkustusluokista, Perinteesesti, Pramiasti ja Herraskaasesti, löytyy varmasti jokaiseen vaatimustasoon vastaava auto. Kalustosta löytyy jo yli 50 erikokoista linja-autoa. Ryhmäkokosvoi olla 2 tai yli 2600 henkilöä, mutta kuljetukset onnistuvat varmasti. Uutuutena Conference-tason bussit, joista löytyy kokoustamiseen tarvittava tekniikka. Voit siis kokoustaa jo matkalla tai lähteä matkalle varta vasten kokousta pitämään. 

www.harmanliikenne.fi

   
 
Seinäjoki Congress

› Täysin maksuton palvelu!

› Yhteystiedot

Palvelut

Kokous- ja konferenssitilat

Majoitus

Ravintolapalvelut

Seinäjoki

Suomen paras!

Miksi Seinäjoki?

Junalla perille joka suunnasta

 

Pyydä tarjous

Kokouspaikka kateissa?

› Tuo tapahtumasi meille!